The making of #BrâncușiHUNT

Duminica aceasta aștept echipe de tineri în Parcul Cișmigiu pentru a le împărți probe de rezolvat, indicii de gândit și mult entuziasm de empatizat (PS: și vouchere la EXITUS Escape Room de câștigat).

Dar cum s-a ajuns aici?

Totul a început când am devenit voluntar la Danube Youth Alliance; nu mult după aceea, ne-au fost repartizate task-uri despre activități, iar eu mi-am găsit numele alături de cuvintele “treasure hunt” si “strângere de fonduri”. Să nu credeți că din momentul acela am știut exact ce este de făcut. Nu mai organizasem niciodată un astfel de eveniment, dar, având în vedere desfășurarea campaniei de donații pentru opera “Cumințenia Pământului” a lui Constantin Brâncuși, mi-am dat seama că este un subiect de actualitate ce ar atrage lumea și ar beneficia, de asemenea, unei cauze nobile.

 

14305279_1752182511721433_9131043316723575272_o

 

Astfel, am făcut o echipă și ne-am întâlnit pentru a discuta toate ideile pe care le avem, încercând să stabilim câte ceva încă din vară. Începutul a fost, probabil, cel mai greu: am avut de luat decizii între propuneri la fel de bune, gândindu-ne care ar fi cea mai avantajoasă, de exemplu “Contra timp sau cu punctaj?”, “Sâmbătă sau duminică?”, “Câte 3 sau câte 2 voluntari?” și altele, după cum vedeți, foarte importante. 🙂

 

file-13-09-16-23-27-27

 

Am plecat acasă cu o listă de probe ingenioase, nebune, distractive, dar care îmbinau și întrebări despre artă, ca să nu uităm scopul cultural de la care, până la urmă, a pornit ideea. Mi-ar plăcea să dau câteva exemple de astfel de probe, dar vă îndemn să veniți duminică să le aflați singuri, așa că mă rezum la cuvinte cheie: ghicitori, randomness, locații din București cu semnificație istorică. Succes în a le găsi!

După alte întâlniri în care am discutat până și cele mai mici detalii, suntem pregătiți să vă punem la încercare – voi sunteți?

Vă așteptăm cu drag la Brâncuși HUNT pe 18 septembrie, începând cu ora 15, la ceasul din Parcul Cișmigiu, pentru a descoperi secretele pe care vi le-am pregătit prin oraș!

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, chiar aici.

The best is yet to come!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s