Peanut butter banana cookies

Acești biscuiți au câteva însușiri importante: sunt vegani, fără zahăr și foarte ușor de preparat. Dacă v-am trezit interesul (sau pofta, prin imagini), continue reading 🙂

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

În primul rând, ingredientele sunt puține la număr. Veți avea nevoie de:
– o banană
– 2 linguri de unt de arahide
– o cană de făină (sau o treime de cană, dacă vreți să folosiți făină de cocos)
– puțin extract de vanilie
– opțional, scorțișoară.

Pentru început, cuptorul trebuie încălzit la 180˚ C.

Amestecați toate ingredientele într-un bol (mai întâi banana și untul de arahide, după care se adaugă și făina), până când rezultatul arată cam așa:

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Din moment ce nu vrem un singur biscuite uriaș, acum este timpul să separați amestecul în forme de biscuiți. În general, ei sunt rotunzi, iar semnele specifice de deasupra sunt făcute cu ajutorul unei furculițe.

Următorul pas (și ultimul, de altfel) este să îi puneți, pe o tavă, în cuptor. Temperatura rămâne la 180˚ C, iar biscuiții trebuie să stea aproximativ 10-15 minute.

 

Processed with VSCO with m5 preset

 

După ce trece timpul respectiv, scoateți tava din cuptor, aaand… you’re done!
Processed with VSCO with acg preset

 

Din această cantitate de ingrediente, ies relativ puțini biscuiți (depinde și de cât de mari sunt făcuți), dar puteți dubla cantitatea pentru a obține mai mulți.

Se pot servi cu stafide, scorțișoară, miere, cocos, sau orice vă mai trece prin cap 🙂 Enjoy!

 

Processed with VSCO with m3 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s